Ya bulursa?



20 Temmuz 2008 Pazar

Yamaha YBR Modifiye

Yamaha YBR si olupta modifiye ettirmek isteyen arkadaşlar için bir kaç resim toparladım board lardan falan. Bunun dışında biraz araştırma yaptım ybr modifiye deyince akla ne geliyor? diyor. öncelikle ybr 125 inizi modifiye ettirmek istiyorsanız bir çok forum da ve motorsiklet sitesinde ilk yöntem olarak arka dişliyi küçültmek gibi bir yöntem geliyor akıllara. bunun kalkışka yavaşlatacağı falan maximum hızı 10km kadar arttıracağını söyleyenler var. açıkçası bana mantıklı gelmedi. fabrika çıkışındaki ayarları değiştirir ve bunları diğer ekipmanlarla dengeleyemezseniz motor ömrünün kısalması gibi büyük sorunlara yol açabiliyor.

lafı fazla uzatmadan modifiyeli ybr resimlerine bir göz atalım.







15 Temmuz 2008 Salı

Yamaha Motor Resimleri

Uzun zamandır sadece yamahanın ybr sitesi için inceleme - fiyat araştırması yapıyorduk. Aklıma geldi de eğer yamaha motorsikletlerle ilgileniyorsanız diğer modellerin de resimleri görmek isteyebilirsiniz. bu düşüncenin üzerine her ne kadar ybr yle uzaktan yakından alakası olmasa da siteye renk gelmesi açısından yamaha nın aşmış modellerini de eklemek istedim. maksat muhabbet (=.





13 Temmuz 2008 Pazar

Yamaha YBR 2008 Videosu

Merhaba arkadaşlar. Yamaha YBR serisini resimlerlerle videolarla tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün bulduğum 2008 model YBR videosunu (vidyosunu) sizlerle paylaşmak istedim. Videonun adresi aşağıdaki gibi

http://www.youtube.com/watch?v=w-wJKnVtodA&feature=related

tabiki canım ülkende youtube erişim engellenmiş durumda. Bunun için öncelikle ktunnel e giriniz. Oradaki adres yerine yukardaki adresi kopyala yapıştır yapıp videonuzu izleyiniz.

Aslında videoyu başka bir siteye atıp ordan direkt link vermek aklımdan geçti ama bu seferde videoyu araklamış gibi olacaktım o nedenle yapmadım. ama ilerleyen dönemlerde daha kapsamlı videolar ekleyeceğim zaman direkt olarak siteden yayınlayacağım.

bunun dışında ybr fiyatlarını ve ikinci el piyasasını sitemizde bulabilirsiniz. bir göz gezdiriin ;).

12 Temmuz 2008 Cumartesi

Yamaha YBR 125 ikinci el Fiyatı

2. El yamaha YBR 125 fiyatları araştıran arkadaş için forumlarda ve piyasada ufak bir araştırma yaptım. Şuan sıfırının 3300 - 4000 gibi (peşin taksitli) liste fiyatı var. İkinci eller ise 2300YTL yi geçmiyor. (geçmemeli) Bazı sitelerde 3000 e satmaya çalışan arkadaş var. Buradan selam ediyorum. 

Yamaha YBR için fiyat güncellemelerine ayrıca devam edicez. 

Yamaha YBR Fiyatları 125

Yamah YBR Fiyat Listesi arayan arkadaşlar için yeni çıkan YBR 125 City modeliyle birlikte ufak bir liste yayınlamak istedim. Ama öncelik YBR serisinin son zamanlarda aslında etmeyecek kadar fiyat artışına uğradığını söylemek isterim. Şuan için beklemek ya da uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız ikinci el almak çok daha mantıklı gibi dururuyor.

Güncel Yamaha YBR 125 Fiyatları ise aşağıdaki gibi.


Listeyi beldeyama dan aldım arkadaşlar. Bu fiyatlara taksitli almanızda mümkün ama dediğim gibi beklemek çok daha mantıklı duruyor. 

1 Temmuz 2008 Salı

Yamaha YBR 2007


Yeni diyebileceğimiz bu motor uda ikinci el piyasasında da görmek güzel..

resmi büyütmek için tıklayın.

Yamaha YBR Resimleri






Yamaha YBR Resimleri - Fotografları

Satılık Yamaha YBR ler

Piyasada artık kendiniz ispatlamış Yamaha YBR'nin ikinci el piyası da oldukça haraketli...

sahibinden de biribirinden ucuz ybr ler boyby yer almakda. siteyi ziyaret etmenizde fayda var.

sahibinden satılık ybr ler